Tie­to- ja vies­tin­tä­tek­niik­ka­tu­ki (ICT-tu­ki)

Hun ry:n Tieto- ja viestintätekniikkatuki (ICT-tuki) ohjaa ja tiedottaa!

Toiminta, tavoite ja kohderyhmä
Jaamme tietoa uusista apuvälineistä, tutustutamme apuvälineisiin ja annamme laadukasta käytönopetusta apuvälineiden käyttöönottoon sekä käyttöön.

Ta
voite on vahvistaa Uudenmaan alueen näkövammaisten henkilöiden valmiuksia itsenäisen elämän hallintaa, tiedonsaantiin ja osallisuuteen yhteiskunnassa sekä vakiinnuttaa ohjaustoiminta osaksi järjestön omaa palvelutoimintaa.

Kohderyhmänä on tietoteknisten apuvälineiden käyttöönoton ja käytön tukea tarvitsevat näkövammaiset (heikkonäköiset ja sokeat) henkilöt Uudellamaalla. Toimintamme on STEAn rahoittamaa.

Toimintatavat
Yksilöohjaukset HUNin tiloissa Iiris-keskuksessa ja kotikäynteinä sekä etäyhteydellä jatkuvat entiseen tapaan. Ohjaustapaamisista sovitaan aina etukäteen.

Omenapiiri-tapaamisia eli iOS-laitteiden käyttäjien vertaistapaamisia järjestetään noin kerran kuukaudessa. Vastaavat tapaamisen nuorille ja työssäkäyville ilta-aikaan järjestetään nimellä Digimiitti.

Apuväline-esittely Iiris-keskuksen tiloissa järjestetään keväisin ja syksyisin.

Tietotekniikkatukea yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa
Apuväline-esittelyjä, Omenapiirejä ja yksittäisiä ohjauspäiviä järjestetään yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa heidän omissa jäsentapaamisissaan.

Yksittäisiä pienryhmäopetuksia toteutetaan kysynnän mukaan.

Yhteydenotot ja varaukset
Yksilöohjaukseen voi varata aikoja puhelimitse ja sähköpostilla. Internetsivuillamme on myös mahdollista ilmoittautua tapahtumiin ja ohjauksiin sekä jättää yhteydenottopyyntö tai antaa palautetta tietotekniikkatuen toiminnasta.

Tervetuloa mukaan!


HUN ry:n Tieto-ja viestintätekniikkatuki (ICT)
Ritva Heinlampi, 044 756 3102, ICT-vastaava
Kalle Haukka 044 756 3101, ICT-ohjaaja
Ibrahim Milanovic 044 756 3103, ICT-ohjaaja
Niko Sutinen 044 756 3104, ICT-ohjaaja (oppisopimus)

Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi(at)hun.fi.

Tietotekniikkatuen sähköpostiosoite on tietotekniikka(at)hun.fi. Päivystyspuhelinnumero on 044 720 8644 ja päivystysajat maanantaista torstaihin kello 9 - 11.

Meille voi lähettää yhteydenottopyynnön, ilmoittautumisen tapahtumiin tai antaa palautetta toiminnasta. Tässä linkit kyseisille sivuille:
Tuettu Veikkauksen tuotoilla -logo