Ajan­koh­tais­ta

HUN ry:n TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKKATUEN TOIMINTA

Yksilöohjaukset – HUNin tiloissa Iiris-keskuksessa, etäyhteydellä tai kotona

Yksilöohjauksiin voi varata aikoja puhelimitse, sähköpostitse tai netistä ilmoittautumiset-sivulta. Ohjaukset HUNin tiloissa tai etäyhteydellä ovat ilmaisia, kotikäynneistä veloitetaan 15 €.

Omenapiiri - tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käyttövinkkejä sekä oppimaan uutta

Omenapiiri-tapaamiset on tarkoitettu Applen kosketusnäyttölaitteiden eli iPhone-puhelimen tai iPad-tabletin käyttäjille. Omenapiirissä jutellaan, vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan vinkkejä Applen-laitteiden toiminnasta ja tavoista, joilla kukin käyttää laitteita hyödykseen. Tapaamisiin osallistuu HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikan ohjaajia, jotka esittelevät päivän aiheen sekä ohjaavat ja auttavat asian oppimisessa.

Omenapiirit aloittelijiolle ja jatkajille

Perusasioiden läpikäyntiin Omenapiiri-tapaamisia järjestetään tammi-helmikuussa 4 kertaa teille, jotka olette aloittelemassa iPhonen käyttöä. Jo iPhonen peruskäytön hallitseville ja edistyneemmille käyttäjille järjestetään Omenapiiri-tapaamisia helmi-ksäkuussa yhteensä 5. Näihin tapaamisiin kannattaa osallistua aiheen kiinnostavuuden mukaan.

Tapaamisella pyritään keskittymään tiettyyn pääaiheeseen ja tarkoitus on, että osallistujat joko saisivat oppia uudesta tai vahvistettua omaa osaamistaan.

Omenapiirit: paikka, aika, ryhmän koko

Kokoontumisiin on varattu Iiris-keskuksen Mathilda-neuvottelutila, joka sijaitsee sisääntulokerroksessa, Infon takana, ennen Annansilmät-Aitan ovea, oikealla. Jos ryhmä on pieni, kokoonnutaan HUNin toimiston neuvottelutilassa.

Aloittelijoiden Omenapiirit kokoontuvat tiistaisin kello 14 - 16 ja "Jatkavien" ryhmät torstaisin kello 14 - 16. 

Ryhmään voi osallistua enimmillään 12 henkilöä. Tämän, ja tilavarauksen vuoksi Omenapiiriin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittauduthan siis viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä - kiitos!

Yhteistyö Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa jatkuu

Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa yhdessä järjstämme kevään aikana 2 Omenapiiri-tapaamista kuulonäkövammaisille. Näihin ilmoittautuminen on Suomen Kuurosokeat ry:n Heli Lappalaiselle tai Anita Palolle.

Pienryhmäopetus – yksittäisiä ryhmiä kysynnän mukaan
Pienryhmäopetusta ei järjestetä säännöllisesti; joitakin yksittäisiä ryhmiä toteutetaan kyselyjen perusteella jos osallistujia ilmoittautuisi pienryhmän verran eli 3-4 henkilöä. Pienryhmäopetus etenee sellaiseen tahtiin, että kaikki ryhmäläiset pysyvät opetuksessa mukana.
Ryhmäopetus järjestetään Iiris-keskuksessa HUNin tiloissa.


Kysy lisätietoja, varaa aika yksilöohjaukseen, ilmoittaudu tapahtumiin tai anna palautetta ICT-tuen toiminnasta!

Ilmoittautumiset kaikkiin yllä mainittuihin:
HUN ry ICT-tuen päivystyspuhelimen vastaajaan
044 720 8644.
Sähköpostilla:
tietotekniikka@hun.fi

Internetissä osoitteessa:Internetissä osoitteessa:
www.hun.fi/tietotekniikka/ilmoittautuminen

tai työntekijöiden yhteystietoihin:
sähköpostilla:
etunimi.sukunimi@hun.fi 

Puhelimitse:
Ibis Milanovic 044 756 3103
Kalle Haukka 044 756 3101
Niko Sutinen 044 756 3104
Ritva Heinlampi 044 756 3102

Tervetuloa mukaan!