Siirry pääsisältöön

Avoin työpaikka: Di­gioh­jaa­ja

Oletko kiinnostunut neuvontatyöstä, digitaalisesta saavutettavuudesta, helppokäyttöisyyttä edistävistä sovelluksista ja ohjelmista sekä ihmisten parissa toimimisesta? Etsimme sinua!
Teksti: Toimisto

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset on alueensa näkövammaisten asiantuntija- ja palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on vähentää näkövammaisuudesta johtuvia haittoja ja edistää näkövammaisten mahdollisuuksia elää omaehtoista ja sisältörikasta elämää. Järjestämme toimintaa koko Uudenmaan alueella. Etsimme toimistollemme Helsinkiin ratkaisukeskeistä, kärsivällistä ja ystävällistä tiimityöskentelijää digiohjaajiemme tueksi. 

Työn ytimessä on näkövammaiserityisen digiopastuksen antaminen, eli erilaisten apuvälinesovellusten ja laitteiden käyttöönotossa ja käytössä neuvominen. Työhön sisältyy matkustamista Uudenmaan alueella. Työhön voi sisältyä tehtävään valittavan henkilön kiinnostuksen ja taitojen mukaan myös esimerkiksi viestintään, tapahtumanjärjestämiseen tai henkilökunnan tietotekniseen tukeen liittyviä tehtäviä. 

Etsimme tehtävään soveltuvaa, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) Paikka auki -ohjelman kriteerien mukaista henkilöä (www.paikka-auki.fi). Palkattavan henkilön tulee olla nuori (alle 30-vuotias), vaikeasti työllistyvä tai täsmätyökykyinen, joka ei ole aikaisemmin työllistynyt Paikka auki -ohjelmassa. Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: 12kk

Palkka: 2000-2200€ /kk

Odotamme hakijalta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • halua oppia uutta ja toimia osana tiimiä
  • kiinnostusta digitaalisen saavutettavuuden edistämiseen
  • soveltuvaa tutkintoa (esim. tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto)

Laskemme eduksi kokemuksen näkövammaisten parissa toimimisesta tai järjestötoiminnasta.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen työnkuvan ja tuen oman osaamisesi kehittämiseen
  • mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän asian parissa
  • moniammatillisen ja mukavan työyhteisön
  • esteettömät, viihtyisät työtilat ja etätyömahdollisuuden

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi otsikolla "Digiohjaaja" viimeistään 18.8. klo 23.59 osoitteeseen rekry@hun.fi. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen huolella läpi. 

Haastattelemme soveltuvat hakijat viikkojen 35 ja 36 aikana. Toivomme, että hakija voi aloittaa viimeistään 1.10. 

Vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi 29.7. alkaen: 

Järjestöasiantuntija Ritva Heinlampi, ritva.heinlampi@hun.fi 044 756 3102

Järjestöpalveluvastaava Emi Maeda, emi.maeda@hun.fi 050 419 6410