Avoin työpaikka: So­si­aa­lioh­jaa­jan sijaisuus Iiris Prossa

Hakuaika päättyy 31.10.2021.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry on alueellinen vammaisjärjestö ja Näkövammaisten liiton suurin jäsenyhdistys. Yhdistys ylläpitää Iiris Pro -työkeskusta, jonka toiminnan päätarkoituksena on työllistää heikossa työllisyysasemassa olevia henkilöitä, tukea heidän elämänhallintaansa sekä vahvistaa heidän osallisuuttansa yhteiskuntaan. Iiris Pro työllistää näkövammaisten työntekijöiden lisäksi pitkäaikaistyöttömiä sekä osatyökykyisiä työnhakijoita. Työpaikka sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa palvelukeskus Iiriksessä (Marjaniementie 74).

SOSIAALIOHJAAJAN SIJAISUUS

Haemme Iiris Pro -työkeskukseen sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.  Iiris Pro on vuonna 1965 perustettu yksikkö, jossa tehdään pakkaus-, postitus- ja kokoonpanotöitä alihankintana eri yrityksille. Työntekijöitä Iiris Prossa on 50-80 erilaisilla työllistämismenetelmillä (työtoiminta, kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, palkkatukityö, työharjoittelu). Tiivistä yhteistyötä tehdään työllisyyspalveluiden sekä Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien kanssa.  

Iiris Pro on matalan kynnyksen työpaikka, joka tarjoaa palveluita eri elämäntilanteissa. Toiminnassa korostuu asiakaslähtöinen työote. Meille on tärkeää ylläpitää työyhteisön hyvinvointia ja tukea asiakkaiden osallisuutta yhteiskuntaan.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä, jossa tukenasi on moniammatillinen tiimi. Olemme koulutusmyönteinen työpaikka ja tuemme oman ammattitaidon kehittämistä.

Odotamme sinulta:

  • Sosionomin koulutusta (Sosionomi AMK)
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa
  • Vähintään 1 vuoden työkokemusta viimeisen 5 vuoden aikana työtoiminnan ohjaamisesta

Lisäksi arvostamme:

  • Työllistämismenetelmien ja välityömarkkinoiden tuntemusta
  • Kykyä toimia itsenäisesti sekä osana moniammatillista ryhmää
  • Paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta

Työsuhteen kesto ja työaika:
Työsuhde alkaa 29.11.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2022. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan (palkkausryhmä 5 + lisät).

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostilla osoitteeseen:
rekry@hun.fi  
viimeistään 31.10.2021. Otsikkokenttään viite: Sosiaaliohjaaja/Iiris Pro.  
Haastattelut pidetään 3.11. ja 4.11.2021.

Lisätietoja antavat:

HUN ry:n toiminnanjohtaja Heikki Majava
puh. 040 562 2212 (26.10. klo 15 – 16)

Työkeskuksen vs. johtaja Lea Tasala
puh. 044 791  0339 (21.10. klo 13 – 15 ja 27.10. klo 9 – 12)
tai sähköpostitse: lea.tasala@iirispro.fi

 


Sivu päivitetty