Siirry pääsisältöön

HUNin Po­li­tiik­kaklu­bin suuri syys­kokous­vaa­li­kes­kus­te­lu 21.11.2022

Ilmoittaudu 14.11. mennessä!

Yleisön pyynnöstä: Keitäs me sinne HUNIn hallitukseen oikein halutaan?

Olet sitten hallitukseen halajava tai hallitusta tulevassa syyskokouksessa äänestävä!

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus osallistua HUNin Politiikkaklubin suureen syyskokousvaalikeskusteluun. Tilaisuus järjestetään ns. hybriditilaisuutena sekä Teamsissa että Iiriksessä maanantaina 21.11.2022 kello 17:30-19:30.

Tule keskustelemaan HUNin suunnasta, asiallisesti ja rakentavassa hengessä. HUN on suurin Näkövammaisten Liiton jäsenyhdistyksistä, joten valitkaamme sille myös osaava hallitus. Siksi on hyvä luodata, mitä hallitukseen halajavat henkilöt ovat erinäisistä kysymyksistä mieltä, jotta taas ne, jotka syyskokoukseen tulevat äänestämään, osaavat äänestää oikein, tai, jos niikseen tulee, jättää kokonaan äänestämättä, jos ei sopivia ehdokkaita löydy.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 14.11.2022  mennessä Politiikkaklubin isännälle, Jarkko Setälälle, sähköpostilla
jarkko@setala.fi
tai puhelimitse 0400 417 725.
Ilmoita samalla, tuletko paikan päälle Iirikseen vai lähetetäänkö sinulle Teams-linkki. Huomaa  normaalista poikkeava ilmoittautumisaika, viikko ennen istuntoa, jotta osataan varata oikeankokoinen kokoustila! Alustavasti tilaisuus on määrä pitää HUNin kokoustila Attilassa, Iiriksen 6. kerroksessa, Marjaniementie 74, Helsinki. Teams-linkki lähetetään etäosallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä siihen sähköpostiosoitteeseen, josta ilmoittautuminen on lähetetty, ellei toisin ilmoittautumisen yhteydessä ole mainittu.

Tervetuloa!

Järjestää: HUN jäsentoimikunta