Ilmoita kiin­nos­tuk­se­si HUNin toi­mi­kun­tiin ja oh­jaus­ryh­miin vuodeksi 2022

Ilmoittaudu 3.1.2022 mennessä.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n hallitus päättää tammikuun kokouksessaan vuoden 2022 toimikuntien ja ohjausryhmien kokoonpanosta. Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua niiden työskentelyyn.

Toimikunnat suunnittelevat ja toteuttavat erilaista jäsentoimintaa ja vaikuttamistoimintaa. Toimikunnat ovat paikka päästä tekemään tärkeää työtä näkövammaisten hyväksi yhdessä toisten näkövammaisten kanssa. Tavoitteena on saada toimikuntiin sekä kokeneita että tuoreita kasvoja kehittämään yhdistyksen toimintaa ja ideoimaan uusia toimintamuotoja.

Työskentely toimikunnissa ja ohjausryhmissä perustuu vapaaehtoisuuteen. Yhdistys haluaa olla toiminnan mahdollistaja ja antaa sinulle työhösi perehdytyksen, tuen ja resurssit. Toimikuntien jäsenille ja puheenjohtajille maksetaan pieni palkkio.

Vuonna 2021 toimikuntia ovat olleet jäsentoimikunta, liikuntatoimikunta ja vaikuttamistoimikunta. Ohjausryhmiä ovat olleet Annansilmät-Aitan ohjausryhmä, Palvelutoiminnan ohjausryhmä, ICT-tuen ohjausryhmä, Iiris Pron ohjausryhmä ja Käsillä-toiminnan ohjausryhmä.

Lähetä ilmoitus kiinnostuksestasi toimikuntiin ja ohjausryhmiin viimeistään 3.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen osallistun@hun.fi. Laita sähköpostin aihekenttään teksti: Toimikunnat. Kerro nimesi, ikäsi, kotipaikkakuntasi, yhteystiedot sekä lyhyesti itsestäsi, mistä toimikunnasta tai yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista olet kiinnostunut ja mitä siinä haluaisit tehdä. Halutessasi voit kertoa mahdollisesta erityisosaamisestasi, joka hyödyttäisi toimikunnan tai ohjausryhmän työtä.

Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Mikko Apajalahti, s-posti: mikko.apajalahti@hun.fi, puh. 050 4111 656.

 


Sivu päivitetty