Siirry pääsisältöön

Uusia työn­te­ki­jöi­tä HUNissa

Kesällä 2023 aloittaneet esittäytyvät

Talousassistentti Marja-Liisa Hellanto 

Olen Marja-Liisa Hellanto ja aloitin työt Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:ssä talousassistenttina toukokuussa 2023. Lämpimän vastaanoton myötä on ollut kiva aloittaa työt uusien haasteiden parissa osana tätä mukavaa työyhteisöä.

Aiemmin olen hoitanut muun muassa taloushallintoa yritysmaailmassa.
HUNin  kirjanpito ja kesäkuusta alkaen myös palkkahallinto on  siirtynyt tilitoimiston hoidettavaksi. Minä teen HUNissa tänne jäävät taloushallinnon työt, pääasiassa myynti- ja ostoreskontraa, laskutan ja käsittelen tulevia laskuja.  

Minut tavoittaa:
p. 050 419 6468 
sähköposti: marja-liisa.hellanto@hun.fi 

Palveluohjaaja Kirsi Vuoristo 

Olen Kirsi Vuoristo ja aloitin 1.8.2023 palveluohjaajana HUN ry:llä, pitkäaikaisen työntekijän Kirsi Kariluodon sijaisena. Tehtäviini kuuluu palvelutoiminnan suunnittelu ja ohjaus, yhdessä Minna Toivarin kanssa. Työhistoriaa minulla on erilaisista virastojen ja kunta-alan tehtävistä, harrastuksiini puolestaan kuuluu aloittelijatasolla keramiikka ja maalaus sekä puutarhassa hyöriminen.

Minut tavoittaa numerosta: 050 419 6410 
sekä sähköpostitse: kirsi.vuoristo@hun.fi  
Toivottavasti tapaamme syksyn toiminnassa!

Työelämävalmentaja Anja Lebedeff 

Olen Anja Lebedeff ja aloitin kesäkuun alussa työelämävalmentajana Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n Iiris Prossa, joka on työllisyyspalveluita tuottava yksikkö. Iiris Pro tuli tutuksi jo viime keväänä, kun pääsin tänne suorittamaan opintoihini kuuluvaa harjoittelua.

Ohjaan työkokeilijoita heidän tehtävissään, ja samalla autan heitä miettimään, millainen työ tai opiskelu veisi heitä eteenpäin työelämässä. Iiris Pro on iloinen ja innostava työpaikka, jossa varmasti viihdyn ja opin paljon uutta.

Minut tavoitat numerosta: 044 322 7886 
sekä sähköpostitse: anja.lebedeff@iirispro.fi   

Sosiaaliohjaaja Anni Heinonen 

Olen Anni Heinonen ja aloitin elokuun alussa työt Iiris Prossa kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjaajana. Koulutukseltani olen toimintaterapeutti sekä sosiaalipsykologi, joten innostun inhimillisistä kohtaamisista sekä osallisuuden edistämisestä. Olen työskennellyt aikaisemmin asiakastyössä psykiatrian puolella sekä erilaisissa viestintä- ja kouluttamistehtävissä järjestösektorilla.

Työ Iiris Prossa tuntuu erityisen merkitykselliseltä ja antoisalta. Koko HUNin työyhteisö on ottanut minut vastaan avoimesti ja lämpimästi.
Hienoa päästä osaksi tätä porukkaa sekä sen tekemää tärkeää työtä.

Ollaan yhteyksissä!
Anni Heinonen
Puh. 044 760 0028 
Sähköposti: anni.heinonen@iirispro.fi