Siirry pääsisältöön

Uusia työn­te­ki­jöi­tä HUNissa

Tervetuloa Emi ja Arto!

Olemme saaneet kaksi uutta työntekijää Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:hyn maaliskuun 2024 alusta alkaen. Alla he esittäytyvät omin sanoin.

 

olen Emi Maeda, aloitin HUNissa järjestöpalveluvastaavana. Työhöni kuuluu HUNin ICT-tuen, palvelutoiminnan ja viestinnän tukeminen. Olen työskennellyt järjestöissä runsaan vuosikymmenen ajan, edellinen työpaikkani oli Mannerheimin Lastensuojeluliitossa mm. jäsenpalvelusihteerinä ja perhekeskustyön asiantuntijana. Minut löytää Iiriksen kuudennesta kerroksesta HUNin kahvihuoneen vierestä.

Vapaalla harrastan paitsi yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaa, myös pelejä ja nörttikulttuuria.

Kiitos kaikille lämpimästä ja ystävällisestä vastaanotosta, HUN tuntuu todella mukavalta ja jännältä paikalta!

Emi Maeda 
järjestöpalveluvastaava 
050 419 6410
emi.maeda@hun.fi   

Olen Arto Turtiainen ja olen aloittanut HUNissa asiakkuusvastaavana. Tehtäväni pitää sisällään mm. yritysasiakassuhteiden hallinnoinnin ja kehittämisen, Iiris Pro yksikön tuotannon ja talouden seurannan, markkinatietojen analysoinnin ja markkinointitoimenpiteistä vastaamisen ja yritysasiakasneuvotteluista sekä tarjousten laadinnasta vastaamisen.

Ammattitaustani on kaupallinen ja minulla on laaja kokemus erilaisista myynnin- ja markkinoinnin asiantuntijatehtävistä. Pitkän työurani aikana olen hankkinut kokemusta mm. henkilökohtaisesta myyntityöstä, avainasiakkuuksien johtamisesta ja valtakunnallisen vähittäismyyntiketjun operatiivisesta johtamisesta, sekä maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittavan mikroyrityksen monipuolisesta tehtäväkentästä.

Harrastuksiini kuuluu yhdistystoiminta sekä historian tutkiminen, erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat Suomen itsenäisyyden ajan ja Helsingin historia.

Aluksi perehdyin Annansilmät-Aitan toimintaympäristöön ja yhdistyksen toimiston henkilöihin. Sittemmin olen siirtynyt Iiris Pron tiloihin jatkamaan tutustumista minulle urallani uudenlaiseen työympäristöön. Vastaanotto on ollut kannustavan positiivinen ja odotan innolla tulevaa yhteistyötä kaikkien kanssa.  

Arto Turtiainen 
asiakkuusvastaava
045 126 4684
arto.turtiainen@iirispro.fi  
 

Lämpimästi tervetuloa molemmat!