Siirry pääsisältöön
Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten logo.
Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten logo.

Käsillä - Nä­kö­vam­mais­ten kä­si­työy­rit­tä­jä­val­men­nus

Valmennus on jatkuvaa STEA-rahoitteista tavoitteellista käsityöyrittäjävalmennusta, jossa opitaan käsityöläisyyteen, yrittäjyyteen ja vahvistetaan osallisuutta työelämässä.

Tällä sivulla

Kenelle Käsillä -valmennus on?

Käsillä -valmennukseen voivat hakea mukaan näkövammaiset ja näköongelmaiset henkilöt kaikkialta Suomesta. Tärkeintä on, että valmennettavalla on motivaatiota käsityötaitojen hankkimiseen ja elinkeinon harjoittamiseen. Käsillä -valmennuksessa tuetaan sekä yksilöllistä käsityötaitojen oppimista että uusien tuotteiden suunnittelua ottaen huomioon jokaisen opiskelijan erilaiset edellytykset ja tarpeet. Käsillä -valmennuksen tavoitteena on, että jokaisella osallistujalla on valmennuksen päätyttyä ainakin yksi oma uusi käsityötuote myyntiin.

Käsillä -valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää lähipäivien lisäksi itsenäistä opiskelua, henkilökohtaista yritysneuvontaa, etätukea sekä ohjausta ja neuvontaa valmennuksen jälkeen. Käsillä -valmennuksessa opiskelija perehtyy vahvasti eri käsityötekniikoihin ja yrittäjyyteen, osallistuu erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä saa opastusta erilaisten käsityötapahtumien järjestämiseen.

Valmennukseen hakeminen

Käsillä -valmennusohjelma on ilmainen ja kaikki kurssilla käytettävät materiaalit ovat valmennettaville maksuttomia. Matkat, majoitus ja ruokailut jäävät valmennettavan maksettavaksi.

Käsillä -valmennuksen omat verkkosivut- Ulkoinen linkki