Siirry pääsisältöön

HUNin syys­kokous

Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille pisteillä, printtinä, äänitteenä tai hun-tiedotteet-sähköpostilistalla.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry

SYYSKOKOUSKUTSU

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n syyskokous 2023

Aika                    
lauantai 9.12.2023 kello 11.00 
Kahvitarjoilu ja kokoukseen rekisteröityminen kokouspäivänä alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 10.45.

Paikka                
Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiris,
Marjaniementie 74, Helsinki. Braille-Sali sekä Teams-etäyhteys.

Kokouksen päätteeksi tarjolla glögitarjoilu.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 pykälän mukaiset asiat, ja lisäksi valitaan yhdistyksen viisi valtuutettua ja viisi varavaltuutettua Näkövammaisten liitto ry:n valtuustoon toimikaudeksi 2024–2028.

Äänioikeus kokouksessa on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä, kun taas kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouspaikalla on myös avustajia, jotka ovat valmiina auttamaan tarpeen mukaan.

Ilmoittautumisohjeet

Kaikkia paikalle tulevia pyydetään ennakkoilmoittautumaan 24.11. mennessä. Kokoukseen etäosallistujille ilmoittautuminen on pakollinen. Mikäli etäosallistujalla on valtakirja, myös siitä tulee ilmoittaa.

Ilmoittautuminen:
- puhelimitse 050 419 6477 (ma – ke klo 9–11) 
- sähköpostitse: osallistun@hun.fi 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat asiat:
- osallistutko kokoukseen paikan päällä vai etänä
- mahdollinen valtakirja ja valtakirjan antajan nimi
- mahdolliset ruoka-aine allergiat

Osallistumisohjeet

Ohjeet etäosallistujille

Etäosallistumiseen käytetään TEAMS kokousjärjestelmää. Etäosallistujat käyttävät suljetuissa lippuäänestyksissä ja vaaleissa Äänestyskoppi.fi-järjestelmää. Mikäli etäosallistuja ei voi tätä järjestelmää käyttää, hän ei voi osallistua suljetuin lipuin toimitettaviin äänestyksiin ja vaaleihin. Kokous voi käsitellä asiat ja tehdä päätökset ilman etäosallistujien osallistumista, jos tekninen häiriö estää etäosallistumisen. Etäosallistujaksi ilmoittautuneille järjestetään testaustilaisuus ennen kokousta, minkä jälkeen voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumisen lähiosallistumiseen. Testaustilaisuuden ajankohta ja tarkemmat etäosallistumisohjeet toimitetaan etäosallistujaksi ilmoittautuneille.


Ohjeet valtakirjalla osallistuville

Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Valtakirjasta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä 24.11. mennessä. Etäosallistujan tulee toimittaa valtakirja viimeistään 1.12. mennessä yhdistyksen toimistolle tai sähköpostiin osallistun@hun.fi . Lähikokoukseen osallistuja voi toimittaa valtakirjan kokoukseen tullessa.

Kokousmateriaali

Kokousmateriaalin tilaaminen on mahdollista aina 24.11. asti, ja sen voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä. Kokousmateriaalin liite 1 (maksut ja palkkiot) sisältää esityslistan kohdat 6 ja 7, kun taas liite 2 (toimintasuunnitelma ja talousarvio) kattaa esityslistan kohdan 8. Materiaali on saatavilla Daisy-äänitteenä, pistekirjoituksena, printtinä tai sähköisessä muodossa. Lisäksi se jaetaan HUN-tiedotteet sähköpostilistalla.


Lämpimästi tervetuloa!

HUN ry:n hallitus