Siirry pääsisältöön

HUNin syys­kokous ja jouluinen 90-vuo­tis­juh­la

Varsinainen kokous- ja juhlakutsu on lähetetty jäsenille pisteillä, printtinä, äänitteenä tai hun-tiedotteet-sähköpostilistalla.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki

Syyskokouskutsu

Lämpimästi tervetuloa HUN ry:n syyskokoukseen.

Aika: lauantai 10.12.2022 kello 11.00–16.00 (kahvit klo 10.00–10.45)
Paikka: Palvelu- ja toimintakeskus Iiris, Marjaniementie 74, Helsinki. Braille-Sali.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) syyskokous järjestetään lähi- ja etäkokouksena. Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen 25.11. mennessä. Pakollinen ennakkoilmoittautuminen koskee myös valtakirjalla kokoukseen osallistuvia. Ilmoittautumisohjeet ovat kutsun lopussa. Kokouspaikalla on avustajia. Lähikokouksen järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Etäosallistumiseen käytetään TEAMS kokousjärjestelmää. Etäosallistujat käyttävät suljetuissa lippuäänestyksissä ja vaaleissa Äänestyskoppi.fi-järjestelmää. Mikäli etäosallistuja ei voi tätä järjestelmää käyttää, hän ei voi osallistua suljetuin lipuin toimitettaviin äänestyksiin ja vaaleihin. Kokous voi käsitellä asiat ja tehdä päätökset ilman etäosallistujien osallistumista, jos tekninen häiriö estää etäosallistumisen. Etäosallistujaksi ilmoittautuneille järjestetään testaustilaisuus ennen kokousta, minkä jälkeen voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumisen lähiosallistumiseen. Testaustilaisuuden ajankohta ja tarkemmat etäosallistumisohjeet toimitetaan etäosallistujaksi ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat ja hallituksen kokoukselle tuomat jäsenaloitteet sekä niihin sisältyvät sääntömuutosaloitteet.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Valtakirjasta pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Etäosallistujan tulee toimittaa valtakirja viimeistään 25.11. mennessä yhdistyksen toimistolle tai sähköpostiin osallistun@hun.fi. Lähikokoukseen osallistuja voi toimittaa valtakirjan kokoukseen tullessa. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

Juhlakutsu

Lämpimästi tervetuloa HUN ry:n joulujuhliin ja 90-vuotisjuhliin.

Aika: lauantai 10.12.2022 kello 16.00–19.30.
Paikka: Palvelu- ja toimintakeskus Iiris, Marjaniementie 74, Helsinki. Antell-ravintola.

Syyskokouksen jälkeen vietetään yhteistä joulujuhlaa sekä iloitaan 90-vuotiaasta HUN ry:stä. HUN ry tarjoaa osallistujille joulupäivällisen ja juhlakahvit. Ohjelmassa on luvassa esityksiä, muistelmia ja puheita. Voit myös itse jättää oman juhlatervehdyksesi ja muistelusi HUN ry:stä vuosien varrelta sähköpostilla osoitteeseen osallistun@hun.fi tai puhelimitse ilmoittautumisen yhteydessä. Juhlassa on paikalla avustajia.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu syyskokoukseen ja/tai juhlaan viimeistään perjantaina 25.11. numeroon 050 419 6477 (ma-ke 9-11) tai sähköpostitse osoitteeseen osallistun@hun.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro:

  • osallistutko kokoukseen paikan päällä vai etänä.
  • Ilmoita myös, mikäli sinulla on toisen varsinaisen jäsenen antama valtakirja ja valtakirjan antajan nimi. Voit tilata samalla tarvittaessa valtakirjapohjan.
  • juhlaan osallistuva, ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kokousmateriaalin saa tilattua 25.11. mennessä ilmoittautumisen yhteydessä Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa. Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla.

Tervetuloa!
HUN ry:n hallitus