Ke­vät­kokous 2021

Kevätkokous pidetään etäyhteydellä.

Aika

Paikka

Teams-etäyhteys

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) kevätkokous pidetään lauantaina 17.4.2021 kello 11.00 alkaen. Kokous järjestetään TEAMS-etäkokouksena. Kokouspaikalla Iiris keskuksessa on läsnä kokouksen läpimenon kannalta välttämätön henkilöstö. Koronapandemian takia lähiosallistuminen ei ole mahdollista.  

HUOM! Kokoukseen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen!

Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään keskiviikkona 7.4.2021 kello 12 mennessä sähköpostilla:
osallistun@hun.fi
tai puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12).

Etäkokoukseen on mahdollista osallistua käyttäen sinulle toimitettavaa linkkiä tai kokouksen puhelinnumeroa ja puhelimen näppäimistöllä syötettävää numerokoodia. Mikäli et ole varma pystytkö osallistumaan kokoukseen etänä, ole yhteydessä HUN ICT tukeen sähköpostilla:
ict@hun.fi
tai puh. 044 720 8644.

Ilmoittautuessasi kokoukseen sinun tulee kertoa nimesi, käyttämäsi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi sinun tulee kertoa, käytätkö mahdollisissa vaaleissa äänestäessä äänestystapana sähköpostia vai puhelinta. Voit käyttää vain yhtä ennalta valittua äänestystapaa. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on myös kerrottava mahdollisesta valtakirjasta sekä valtakirjan antajan nimi, jonka edustajana toimit kokouksessa. Valtakirja on toimitettava 14.4.2021 kello 16.00 mennessä HUN toimistoon alkuperäisenä tai lähettämällä sähköpostiin:
osallistun@hun.fi
valtakirjasta kuva tai skannattu kopio.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat ja hallituksen kokoukselle tuomat jäsenaloitteet.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

Kokousmateriaalin saa Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa tilaamalla
puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12).
Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla. Samasta numerosta voi tarvittaessa tilata valtakirjapohjan asiamiehen valtuuttamiseksi.

Tervetuloa!
HUNin hallitus

 


Sivu päivitetty