Siirry pääsisältöön

Avoin työpaikka: Pal­ve­luoh­jaa­ja

Hakuaika päättyy 9.6.2023.

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen, jolla on sydän paikallaan: tule meille työkaveriksi!

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:ssä on nyt avoinna palveluohjaajan opintovapaan sijaisuus ajalla 1.8.2023 – 31.5.2024. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta sekä monipuolisen toiminnan, kuten tapahtumien, retkien ja koulutusten suunnittelua ja järjestämistä. Työ on liikkuvaa, ja toimintaa järjestetään ympäri Uuttamaata. Työnkuvaa voidaan myös muovata työntekijän osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN) on alueellinen vammaisjärjestö ja Näkövammaisten liiton suurin alueyhdistys. HUN edistää näkövammaisten omaehtoista ja sisältörikasta elämää, pitää huolta näkövammaisten oikeuksista, on vertaistuen kanava ja palvelee näkövammaisia eri tavoin.

Mitä tehtävässä onnistumiseen vaaditaan?

Hyvän pohjan työssä menestymiseen antaa sosiaalialan tutkinto ja työelämässä hankittu osaaminen. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostunut työote, ja osaamista on mahdollista vahvistaa työn ohessa. Arvostamme avarakatseisuutta ja kehittämismyönteisyyttä, kokemusta vammais- ja vanhustyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja kykyä oman työn johtamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Merkityksellisen työn mukavassa työyhteisössä, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, monipuolisen työnkuvan ja tuen oman osaamisen kehittämiseen sekä kattavan työterveyshuollon ja muita työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus otsikolla Palveluohjaaja, osoitteeseen:
rekry@hun.fi
9.6.2023 mennessä.
Voit halutessasi lisätä hakemukseen palkkatoiveesi. Arvostamme käyttämääsi aikaa, ja luemme jokaisen hakemuksen huolella läpi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja haastattelut pidetään viikoilla 24 ja 25.

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä antaa toiminnanjohtaja Sara Niiles:
040 562 2212,
sara.niiles@hun.fi