Siirry pääsisältöön

Avoin työpaikka: So­si­aa­lioh­jaa­ja, kun­tout­ta­va työ­toi­min­ta

Hakuaika päättyy 9.6.2023.

Oletko intohimoinen sosiaalialan ammattilainen, jolla on valmentava työote ja halua tehdä merkityksellistä työtä? Etsimme motivoitunutta kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjaajaa lämminhenkiseen tiimiimme Iiris Prohon.

Kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistaminen ja erilaisten jatkopolkujen kartoittaminen työelämän tai koulutuksen parissa. Tehtävä sisältää asiakkaan elämäntilanteen ja työ- ja toimintakyvyn kartoittamista sekä sosiaaliohjausta. Työhön sisältyy myös muita työkeskuksen arjen ylläpitämiseen, toiminnan kehittämiseen ja lähiesihenkilötyöhön liittyviä tehtäviä.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN) on alueellinen vammaisjärjestö ja Näkövammaisten liiton suurin alueyhdistys. Iiris Pro on HUN ry:n ylläpitämä työllisyyspalveluyksikkö, jonka tarkoituksena on työllistää ja tukea täsmätyökykyisten ja heikossa työllisyysasemassa olevien ihmisten työllistymistä. Tarjoamme tukea ja neuvontaa elämän eri vaiheissa oleville asiakkaillemme, autamme jatkopolkujen selvittämisessä ja edistämisessä sekä tuotamme alihankintana tilaustöitä useille eri yrityksille.

Mitä tehtävässä onnistumiseen vaaditaan?

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, kuten Sosionomi (AMK) tai Kuntoutuksen ohjaaja (AMK).

Hyvän pohjan työssä menestymiseen antaa työelämässä hankittu osaaminen, mutta pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostunut työote. Arvostamme työllistämismenetelmien ja välityömarkkinoiden tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen, paineensietokykyä ja organisointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön lisäksi merkityksellisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Työsi tukena on kannustava, moniammatillinen ja aidosti välittävä tiimi. Olemme koulutusmyönteinen työpaikka ja tuemme oman ammattitaidon kehittämistä. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja muita työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus otsikolla: Kuntouttavan työtoiminnan sosiaaliohjaaja, osoitteeseen:
rekry@hun.fi
9.6.2023 mennessä.
Voit myös kertoa palkkatoiveen. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen huolella läpi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja haastattelut pidetään viikoilla 24 ja 25. Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä antaa Iiris Pron vastaava Tuuli Kulonen:
p. 044 791 0339,
tuuli.kulonen@iirispro.fi