Muutoksia HUNin Pal­ve­lu­toi­min­taan kesällä ja syksyllä 2021

Lähitoimintaa käynnistetään elokuussa useilla paikkakunnilla, mahdollisuuksien mukaan pienimuotoisesti jo kesäkuussa Helsingissä.

HUN ry:n Palvelutoiminta tarjoaa palveluohjausta, neuvontaa ja arjen apua mahdollisimman monella paikkakunnalla, lähellä Sinua.

Lisäämme lähitoimintaa asteittain koronasta johtuvien rajoitusten sallimissa puitteissa. Tavoitteemme on käynnistää pienimuotoista lähitoimintaa rajoitusten niin salliessa jo kesäkuussa. Varsinaisesti lähitoiminta on tarkoitus käynnistää elokuussa seuraavilla paikkakunnilla Helsinki (Iiris-keskus ja Pengerkatu), Hyrylä, Hyvinkää, Lohja ja Porvoo. Tarkemmat osoitteet ja ohjelmatiedot julkaistaan myöhemmin.  

Huomaa seuraavat muutokset, jotka koskevat toimintaa Helsingissä:

Lähitapaamisemme ovat tiistaisin ja perjantaisin klo. 13-15 Iiris-keskuksen ensimmäisessä kerroksessa, taksille osoite on Itäpolku 7 B, perille pääset myös Iiris-keskuksen pääsisäänkäynniltä, Marjaniementie 74. Neuvomme tai autamme sinut perille!

Lähitapaamiset käynnistyvät elokuussa. Ensimmäinen tapaamiskertamme on tiistaina 10.8. klo 13-15. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen 1.8. alkaen.

Pengerkadulla vierailemme Pengertalon asukastoimikunnan iltapäivätapaamisissa joka kuukauden toinen torstai klo 13.

Kaikkeen iltapäivätoimintaan on mahdollista osallistua myös etänä, Teams-sovelluksen avulla. Jatkamme toimintaa hybridi-mallilla, jossa etäosallistujia varten käytämme konferenssikaiutinta, jolloin kuulet kaikkien lähiosallistujien äänet paremmin.

Avustamispalvelu kotiin ja asiointiin loppuu. Tarvittaessa autamme lakisääteisen henkilökohtaisen avun hakemisen kanssa. (Laki vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista 8 c §)

Palveluohjausta ja tukea annetaan puhelimitse ja etänä. Lisäksi on mahdollista sopia lähitapaaminen Iiris keskukseen tai iltapäivätoiminnan yhteyteen. Päivystysaikoja ei ole, jos emme pääse vastaamaan puhelimeen, soitamme Sinulle takaisin.

Seuraathan ilmoittelua, tarkennamme aina, kun saamme lisätietoa mm. rajoitusten purkamisesta. Jos tarvitset minkäänlaista apua tullessasi lähitoimintaan, kysy meiltä!

Terveisin Palvelutoiminnan tiimi:
palveluvastaava Kirsi Kariluoto, kirsi.kariluoto@hun.fi tai 044 066 2248
palveluohjaaja Anu Kärkkäinen, anu.karkkainen@hun.fi tai 044 754 5135
palveluohjaaja Minna Toivari, minna.toivari@hun.fi tai 040 559 2627

Olet sydämellisesti tervetullut toimintaamme.

Tarvittaessa lisätietoja muutoksista antaa toiminnanjohtaja Heikki Majava, heikki.majava@hun.fi tai 040 562 2212

 

 

 


Sivu päivitetty