Siirry pääsisältöön

VTM Sara Niiles aloittaa HUNin vt. toi­min­nan­joh­ta­ja­na

Tiedote 10.7.2022

Helsingin ja Uudenmaan näkövammaiset ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu. Tarja Parviainen siirtyy 15.8.2022 alkaen toisiin tehtäviin. Yhdistyksen vt. toiminnanjohtajaksi on valittu HUN ry:n Iiris Pro -työkeskuksen johtaja, VTM Sara Niiles.

- HUN ry tekee tärkeää ja merkityksellistä työtä. Toiminnanjohtajan tehtävän hoitaminen oli minulle hieno mahdollisuus. Henkilökohtaisista syistä johtuen joudun kuitenkin vetäytymään tehtävästä. Työmatka Lahdesta Itäkeskukseen on pitkä ja pidemmällä aikajänteellä työmatkan kulkeminen olisi käynyt minulle liian raskaaksi, valottaa Parviainen tehtävästä irtisanoutumisensa taustoja.

Tehtävän ottaa vastaan Sara Niiles, jolla on seitsemän vuoden kokemus HUN ry:n Iiris Pro -työkeskuksen johtajan tehtävästä. Siten hän tuntee hyvin yhdistyksen toimintakentän.

- Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä luotsaamaan HUN ry:tä toiminnanjohtajana. Aloitan tehtävässä suoraan opinto- ja hoitovapailta. Odotan, että pääsen tehtävässä hyödyntämään aiempaa kokemustani ja opintojen myötä saamaani tuoretta osaamista. Innolla palaan muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin töihin ja uuteen tehtävään yhdistyksen toiminnanjohtajana, toteaa Niiles.

HUN, hallitus

Lisätietoja:
Mikko Apajalahti
hallituksen puheenjohtaja
p. 0400 617 973
mikko.apajalahti@hun.fi